menu
A-
A
A+

Ik werk op een oefenlocatie

Werk je bij een oefenlocatie die mensen op een laagdrempelige manier cursussen en ondersteuning biedt op het gebied van digitale vaardigheden? Dan ben je van harte welkom om jouw locatie aan te melden bij het Digitaal Hulpplein.

Na verwerking van de aanmelding zullen de contactgegevens van jouw oefenlocatie op de website in de database van de zoekfunctie opgenomen worden. Bovendien zullen organisaties uit jouw regio mensen die ondersteuning op digitaal gebied nodig hebben o.a.  naar jou doorverwijzen.

Wil jij je ook aanmelden klik dan op de aanmeldknop. Hier vind je een aanmeldformulier en een intentieverklaring. Na verwerking van de aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bij het project Digitaal Hulpplein zijn steeds meer loketorganisaties betrokken die burgers met onvoldoende digitale vaardigheden zullen doorverwijzen naar oefenlocaties. Dit netwerk is groeiende. Om de lokale samenwerking te versterken kun je het Digitaal Hulpplein bij potentiële doorverwijzers in jouw omgeving bekend maken. Denk hierbij aan de gemeente, welzijnsinstellingen, zorginstellingen, dorpshuizen of  wijkcentra. In de toolkit vind je posters, flyers en banners van het Digitaal Hulpplein die je kunt gebruiken

Toolkit

Download de poster, flyer en banners
 

De poster en flyer zijn geschikt voor drukwerk.

Download poster

Download flyer

Download banners

Oefenprogramma's
 

Handige documenten en praktijkvoorbeelden om je digitale aanbod uit te breiden:

 

Filmpjes Ondernemers Digivaardig!
 

Leer over Facebook, Twitter, diginieuwsbrief maken en meer!

Bekijk de films

Meer tips en materialen
 

Bekijk de website de “Bibliotheek en basisvaardigheden”.

Klik & Tik
 

Handige documenten en praktijkvoorbeelden om Klik & Tik in je bibliotheek in te zetten.