Ben je in de put omdat je per ongeluk je foto’s permanent hebt verwijderd van je Samsung? Maak je geen zorgen! In dit blogartikel laten we je zien hoe je die kostbare herinneringen kunt terughalen en ze terug kunt brengen naar je telefoon. Dus leun achterover, ontspan en laten we aan de slag gaan!

1. Gebruik een herstel-app

Een van de makkelijkste manieren om permanent verwijderde foto’s terug te halen is door gebruik te maken van een herstel-app. Er zijn verschillende apps beschikbaar in de Google Play Store die je hierbij kunnen helpen. Een populaire keuze is de Dumpster-app. Deze app fungeert als een digitale prullenbak voor je telefoon en slaat verwijderde bestanden op, zodat je ze later kunt herstellen. Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden, installeren en je verwijderde foto’s herstellen. Makkelijk toch?

2. Gebruik Samsung’s eigen hersteloptie

Wist je dat Samsung zijn eigen hersteloptie heeft ingebouwd? Ja, het is waar! Als je een Samsung-telefoon hebt, kun je gebruik maken van de ‘Herstellen’ functie om je permanent verwijderde foto’s terug te halen.

  • Ga naar de ‘Instellingen’ van je telefoon,
  • zoek naar ‘Cloud en accounts’
  • tik op ‘Back-up en herstellen’.
  • Hier kun je de optie ‘Herstellen’ vinden.
  • Tik erop en volg de instructies om je foto’s terug te krijgen.

Samsung maakt het je gemakkelijk om je herinneringen te herstellen!

Zijn er andere mogelijkheden om permanente foto’s terug te halen?

Absoluut! Naast het gebruik van herstel-apps en Samsung’s eigen hersteloptie, zijn er nog andere mogelijkheden om permanente foto’s terug te halen. Hier zijn een paar opties die je kunt overwegen:

1. Gebruik een computerprogramma

Er zijn verschillende computerprogramma’s beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om verloren gegevens terug te halen. Deze programma’s kunnen je helpen bij het herstellen van permanent verwijderde foto’s van je Samsung-telefoon. Een van de bekendste programma’s is EaseUS Data Recovery Wizard. Met dit programma kun je die kostbare foto’s in een mum van tijd terugkrijgen. Gewoon downloaden, installeren en volg de instructies op het scherm.

2. Raadpleeg een professional

Als je het gevoel hebt dat je het zelf niet kunt oplossen, kun je altijd een professional raadplegen. Er zijn tal van bedrijven die gespecialiseerd zijn in gegevensherstel en je kunnen helpen bij het terughalen van je permanent verwijderde foto’s. Ja, het kan wat kosten, maar sommige herinneringen zijn gewoon onbetaalbaar, toch?

Waarom zou je iets permanent verwijderen?

Je vraagt je misschien af waarom iemand ervoor zou kiezen om iets permanent te verwijderen. Nou, er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kunnen kiezen om permanent te verwijderen. Misschien wil je ruimte vrijmaken op je telefoon of wil je gewoon niet dat iemand anders toegang heeft tot bepaalde foto’s. Wat de reden ook is, het is altijd goed om te weten dat er manieren zijn om die foto’s terug te halen als je van gedachten verandert.

Dus daar heb je het! Nu weet je hoe je permanent verwijderde foto’s kunt terughalen met een Samsung-telefoon. Of je nu een herstel-app gebruikt, Samsung’s eigen hersteloptie probeert of een computerprogramma inschakelt, je hebt verschillende opties om uit te kiezen. En vergeet niet, als je iets permanent verwijdert, betekent dat niet altijd dat het voorgoed weg is.

Lees verder over data en Samsung: