Je ziet het vast steeds vaker voorbij komen: OnlyFans. Het is een sociaal online platform en bestaat sinds 2016. OnlyFans stelt content creators in staat om exclusieve content te delen met hun fans. Fans betalen voor de content creators die zij willen volgen. Er stappen steeds meer “bekenden” over naar OnlyFans, omdat zij daar goed hun geld mee kunnen verdienen. Zo ook Nicol Kremers. In dit artikel gaan we dieper in op wie Nicol Kremers is, wat OnlyFans precies is, waarom zij ermee begonnen is en hoe veel geld ze ermee kan verdienen. We lichten ook nog toe wat voor content er geplaatst wordt op Only Fans.

Wie is Nicol Kremers?

Nicol Kremers, 33 jaar en geboren in Eindhoven. Zij is bekend geworden doordat zij 4 jaar de partner is geweest van de miljonair Peter Gillis, die 28 jaar ouder is. Peter Gillis is de eigenaar van de Oostappen groep vakantieparken. Hij heeft een eigen televisieserie gehad “Massa is Kassa” en daar leerden we kennis maken met Nicol. Inmiddels is hun relatie gestrand en dat is veelvuldig in het nieuws geweest. Dit in verband met aangiftes van Nicol richting Peter over geweld en geld.

Haar bekendheid heeft ze dus te danken aan haar ex-partner, maar al vrij snel na de breuk kwam ze ook met andere zaken in het nieuws. Zo zou ze een bloedproef hebben geweigerd toen ze werd aangehouden met drank en drugs op. Hier krijgt ze een taakstraf voor. Ook werd bekend dat ze opgenomen werd in een kliniek in Thailand met vermeende PTSS (posttraumatische stressstoornis) klachten.

In maart 2023 maakte Nicol bekend dat zij is gestart met een OnlyFans account. Daar gaan we nu dieper op in.

 

Nicol Kremers op Onlyfans Sinds maart 2023 is ze actief op OnlyFans
Een abonnement Je betaald ongeveer 20 dollar per maand voor een abonnement.
Hoeveel verdiend ze met OnlyFans? Er wordt geschat dat Nicol ongeveer 60,000 Dollar per maand verdiend met OnlyFans
Friends2Follow Ze is ook actief op Friend2Follow, waarop ze streams doet. Dit zou haar ongeveer 70.000 Dollar per maand opleveren.

Wat is OnlyFans?

We willen nog even kort verder gaan op wat OnlyFans precies is. Het is een sociaal platform waar fans een abonnement kunnen afsluiten voor de content creator die zij willen volgen. Zij betalen maandelijks een bedrag om de content te kunnen bekijken. Over het algemeen delen de content creators pikante en seksuele foto’s, filmpjes of gaan live. Voor een account op OnlyFans moet je minimaal 18 jaar oud zijn. De content creator verdient rechtstreeks het geld dat hij of zij ontvangt van de fan. Mede hierdoor is het een goed verdienmodel. OnlyFans is geen app, maar een website die je wel ook op je telefoon kunt bekijken.

Waarom is Nicol Kremers begonnen met OnlyFans?

In maart 2023 kondigt Nicol aan dat zij een account is gestart op OnlyFans. Ze heeft aangegeven dat ze na een bewogen periode dit het juiste moment vond om het avontuur te starten. Ook is haar relatie met Peter Gillis dan net voorbij en zal ze op haar eigen manier geld moeten gaan verdienen.

Nicol heeft aangegeven dat zij van Peter niks heeft meegekregen. Haar eigen geld verdienen zag ze wel zitten met een OnlyFans account. Solliciteren op een normale baan ging namelijk volgens haar niet, omdat mensen haar verleden kennen vanuit het programma “Massa is Kassa”. Daarnaast geeft ze ook aan dat ze vindt dat ze een mooi lichaam heeft, dus waarom zou ze dat niet laten zien?

Hoeveel verdiend Nicol Kremers met OnlyFans?

Het lijkt erop dat Nicol ongelooflijk veel geld heeft verdiend met haar OnlyFans account. Dit zou zo maar richting de tonnen kunnen gaan. Een abonnement bij OnlyFans kost 20 dollar per maand. Op internet hebben we kunnen vinden dat Nicol heeft bevestigd dat zij 3000 abonnees heeft gehad, in dat geval zou zij al rond de 60.000 dollar per maand verdienen.

Nicol is naast OnlyFans ook actief op Friends2Follow, een soortgelijk platform, waar ze volgens Shownieuws rond de 1800 streams per maand zit. Dat levert haar rond de 70.000 euro op.

Conclusie

Nicol Kremers, bekend dus door haar relatie met de miljonair Peter Gillis is in maart 2023 begonnen met een account op OnlyFans, omdat zij zocht naar een eigen inkomstenbron. Een normale baan was volgens haar geen optie vanwege haar bekendheid uit het programma “Massa is Kassa”.

Met een geschat abonnees op 3000 die maandelijks een bedrag van 20 euro betalen zou ze naar schatting 60.000 dollar per maand verdienen met OnlyFans, maar daarnaast krijgt zij ook nog inkomen via andere platforms zoals Friends2follow. Hiermee wordt verwacht dat Nicol wel rond de ton en mogelijk tonnen per maand verdient.

We hopen dat je het een leuk artikel vindt en dat we antwoord hebben kunnen geven op al je vragen.

Lees verder: